O nas

Cvetličarna “Pri Metuljčku” je bila ustanovljena leta 2017 in je v zelo kratkem času v okolici postala prepoznavna po svojem posebnem in nenavadnem slogu urejanja, ki ga osebje nenehno nadgrajuje in bogati z obiski razstav, obveščanjem o trendih s pomočjo strokovnih revij in strokovne literature.

Svetovne trende nadgrajujemo in popravljamo v skladu z lastnimi idejami, prilagajamo pa se tudi zahtevam in idejam kupcev. Vztrajamo pri kakovosti in estetiki, da zadovoljimo vse želje in potrebe naših strank. Ustvarjamo cvetlične aranžmaje, zahvaljujoč katerim imajo naše stranke priložnost izraziti svojo ljubezen in spoštovanje svojim najdražjim na poseben in edinstven način.

Posebaj moramo izpostaviti našo storitev na ljubljanskih žalah, ki jo vam nudimo. Po želji vam dostavimo žalne aranžmaje v vežico ali na grob. Po naročilu stranke urejamo, čistimo grobove in grobnice, opravljamo zasaditve, prižigamo sveče in menjamo cvetje v vazah. V primeru da nimate možnosti vzdrževati grobove vaših pokojnikov in bi radi da je njihovo večno počivališče vedno čisto in urejeno, bomo mi to storili namesto vas. Po končanem delu vam pošljemo dokazilo s fotografijo o opravljenem delu.

Za vse informacije smo na voljo na tel. 040 935-186 ali pa nas obiščete v cvetličarni Pri Metuljčku

Stopite v stik z nami

Osebje Pri Metuljčku vam bodo nemudoma in z veseljem odgovorili na vaše poslano sporočilo